domingo, 5 de enero de 2014

Els Reis Mags arriben a Sant Martí

Centenars de persones omplen els carrers del barri per veure la desfilada de carrosses


5/01/2014 – Barcelona

Carrosa del Rei Melcior. Rambla de Prim (Barcelona).
La cavalcada que tradicionalment ha recorregut els carrers de Sant Martí no ha faltat a la cita d’enguany. Multitud de persones, especialment nens i nenes, han omplert els voltants dels carrers del barri, per tal de veure les carrosses que han acompanyat als reis mags d’Orient.

El transcurs de la cavalcada 2014 s’ha realitzat amb normalitat, després que poc més de les cinc de la tarda es donara el tret de sortida dels nombrosos i molt variats carruatges. Gairebé 20 carrosses, aproximadament, han desfilat des de el Parc del Fòrum fins a la plaça Puigcerdà, tot i creuar la Rambla de Prim, la Rambla Guipúscoa, el carrer de Selva de Mar, davant el Centre Cívic Sant Martí i el carrer Paraguai. Com cada any, la música i un conjunt de ballarins i ballarines, han contribuït a donar més espectacle a la rua. Furgonetes especials, petits autobusos de turisme de la ciutat amb nens i disfresses, carruatges amb cavalls, i les mateixes carrosses dels reis mags, han llençat caramels com mana la tradició.


Carrossa del Rei Baltasar. Rambla Guipúscoa (Barcelona).

D’altra banda, tampoc ha estat excepció la presència de serveis d'urgències, serveis de neteja i serveis policials per tal d'evitar qualsevol tipus d'accident o imprevist. 

Un any més, la nit de reis ha agrupat persones de totes les edats per acollir la màgia d'aquesta època de l'any. Malgrat la manca de novetats, com és el cas de la cavalcada del centre de la ciutat Comtal, la qual ha posat en pràctica canons especialitzats per llençar els caramels, la gresca per les rambles i les avingudes no ha cessat ni tampoc la participació; encara sense dades oficials, s'espera que hagi estat similar a anys anteriors. 
Decorat que simbolitza el Sol, el foc i la màgia.
Carrossa del Rei Gaspar. Carrer Selva de Mar (Barcelona).

No hay comentarios:

Publicar un comentario